Welkom bij WeetHet!


Managed Web Hosting by Liquid Web

Jouw IP adres:
3.239.119.61
     
 
Pagina printen
- kies Landscape
Zoeken in de
WeetHet pagina's
WeetHet is being updated! - Current articles will slowly move to www.tweaking4all.com
Voor uitstekende webhosting welke zowel betrouwbaar als betaalbaar is adviseren wij: LiquidWeb

Op deze pagina ...

Hoe maak je een Foto VideoCD, Super VideoCD o DVD met "MAGIX Foto's op CD & DVD"...

Magix, bekend van de leuke geluid-applicaties (techo enz.) heeft en leuke tool op de markt gezet waarmee je de vakantie foto's op een VideoCD, Super VideoCD of DVD kunt zetten.

Voor zo'n 49 Euro krijg je een programma met veel mogelijkheden. Daarnaast wordt het programma ook steeds verder ontwikkelt door Magix.

Het programma biedt ook een grote verzameling effecten, overgangen (transities), tekst opties, menu's etc.

Merk op: De formaten VCD (VideoCD), SVCD (Super VideoCD), DVD en het zogenaamnde mini-DVD worden ondersteund. Het gebruik van mini-DVD is echter niet aan te raden aangezien de meeste DVD-spelers hier problemen mee hebben en ze simpelweg niet afspelen. Voor meer informatie zie de Video formaten pagina.

Merk op: Screenshots zijn gebaseerd op de Nederlandse versie 1.05.

Tip: Bezoek regelmatig de Magix website en installeer de laatste update (op dit moment de 1.06 update. De kwaliteit van de MPEG is sterkt verbetert!

Tip: Zorg dat jouw PC voldoende geheugen heeft! Hoe meer geheugen, hoe beter het programma werkt!

Magix Foto's op CD en DVD
Met dan aan Magix voor de evaluatie versie!

Overzicht

Welk formaat moet ik gebruiken?

Magix Foto's op CD & DVD ondersteund een aantal formaten. De juiste keuze hangt sterk af van de apparatuur waarmee je het eindresultaat wenst af te spelen. Betreft dit een losse DVD speler (en wat zijn de kenmerken daarvan?)? Of de PC? Kijk in onderstaande tabel en maak een keuze:

FORMaAT OPNEMEN WEERGAVE PLUS/MIN
VideoCD Een standaard CD-writer of CD-rewriter (een gewone CD brander dus) Computer, Laptop of losse DVD-speler. + Meest compatible
+ Weinig ruimte nodig
- Niet zo'n beste kwaliteit
Super VideoCD Een standaard CD-writer of CD-rewriter (een gewone CD brander dus) Computer, Laptop of losse DVD-speler. + Minder compatible
+ Gebruik wat meer ruimte
+ Goede kwaliteit
mini-DVD Een standaard CD-writer of CD-rewriter (een gewone CD brander dus) Computer of Laptop. Werkt echter niet op de meeste losse DVD-speler. + Meest incompatible
+ Gebruikt veel ruimte
+ Erg goede kwaliteit
DVD Een DVD-R, DVD-RW, DVD+R of DVD+RW schrijver (een DVD brander dus). Computer, Laptop of losse DVD-player (niet iedere DVD speler is compatible met opneembare DVDs). + Zeer compatible
+ Gebruikt veel ruimte
+ Erg goede kwaliteit

Merk op: geen van de formaten (bij gebruik van Magix Foto's op CD & DVD) staan het toe, de originele bestanden als extra op de CD te plaatsen (t.b.v. foto afdruk). Applicaties die dit wel doen zijn Ulead DVD PictureShow en het spartaanse Nero Burning ROM.

 

Foto's verzamelen

Foto's kun je bijna overal vandaan halen; van het Internet, een scanner, een digitale digital camera, zelf tekenen, webcam, etc. Een ding hebben ze gemeen voor het gebruik met Magix Foto's op CD en DVD:

LET OP! Afbeeldingen kunnen alleen in JPEG of BMP formaat verwerkt worden!Afbeeldingen moeten in JPEG (JPG) of BITMAP (BMP) formaat!

Andere formaten worden NIET ondersteund en moeten eerst geconverteerd worden. Handige programma's hiervoor zijn Ulead Smartsaver (mijn favoriet), XnView (gartis en handig voor afbeeldingen doorsnuffelen) en ACDSee.

TIP: MPEG1 en MPEG2 filmpjes kun je er ook op zetten!

 

Sorteren van de foto's

Als je eenmaal een verzameling foto's of afbeeldingen hebt, dan wordt het tijd om ze te ordenen door ze te verdelen over "albums".

Merk op: Een album kan maximaal 99 afbeeldingen bevatten! Dit is een beperking van de standaarden voor VCD, SVCD en DVD! Tevens: een album kan nooit een ander album bevatten!

Meestal gebruik ik een aparte folder voor afbeeldingen waarin ik dan weer subfolders zet met de naam van de gelegenheid waarmee de afbeeldingen te maken hebben. Programma's als XnView en ACDSee maakt het dan ook nog eens eenvoudig de afbeeldingen over de verschillende folders te verdelen. Een directory (folder) structuur zou er zo uit kunnen zien (C:\MY PICTURES zie ik dan als de "root" van een nieuwe Photo VideoCD album):

C:\MY PICTURES
C:\MY PICTURES\HOLIDAY FEB 2002
C:\MY PICTURES\HOLIDAY JUN 2002
C:\MY PICTURES\MY NEW CAR
C:\MY PICTURES\PUCKIE OUR DOG

etc.

Straks gaan we veel profeit hebben van deze sortering, omdat we dan per folder de plaatjes naar Magix Foto's op CD & DVD kunnen sleuren.

 

start Magix Foto's op CD & DVD

Het is natuurlijk handig eerst het programma te installeren (als je dat nog niet gedaan hebt).
Steek de CDRom in de CDRom speler. Normaal gesproken verschijnt er dan een installatie venster.

Merk op: Als dat NIET gebeurt, dan staat op jouw computer de optie "autorun" waarschijnlijk uit. Geen probleem. Ga in de Windows Verkenner en op de drive letter van de CDRom-speler waarin de Magix CDRom zit - open deze. Je ziet dan een bestand START of START.EXE. Dubbel klik deze en het installatie scherm verschijnt.

Klik op de "INSTALL" knop. De installatie start nu, volg de instrcuties stap-voor-stap.

Als de installatie is afgerond kunt je op de "EXIT" knop klikken van het eerste installatie scherm.

Ga nu naar het Windows START-menu en kies "Program Files" - "Magix" - "Magix Foto's op CD & DVD" - "Magix Foto's op CD & DVD". Het hoofdvenster verschijnt:

Magix Foto's op CD & DVD - start scherm

Het venster ziet er wat onwennig uit - niet echt wat we gewend zijn onder Microsoft Windows. Maar ja, aan de andere kant: het went snel en de andere jongens wijken ook lekker af van de standaard.

Merk op: Het venster is NIET te veranderen in grootte! De grootte van het scherm staat vast op een formaat waarvoor je echt een 1024 x 768 scherm moet hebben (vanaf een 17" monitor). Persoonlijk vindt ik dit een nadeel aangezien ik een 1280 x 1024 scherm gebruik ... maar misschien is het ook een kwestie van wennen.

 

Het eerste album

Na de start van Magix Foto's op CD & DVD, heeft het programme meteen de vrijheid genomen alvast het eerste album aan te maken. Dit gebeurt ook als je besluit een nieuwe CD of DVD te maken (in het menu klik je op NEW in de linker bovenhoek als je een nieuw project wenst te starten).

In dit voorbeeld ("New01"):

Magic: Een eerste album is al aangemaakt

Rechst boven, zie je een blauw deel van het venster. Van daaruit kun je plaatjes van de computer naar de zogenaamde "storyline", in de onderste helft van het scherm, slepen (zie rode pijl hieronder).

Magix: Sleur en Pleur plaatsjes op de storyline (verhaallijn)

Dit blauwe deel is als volgt opgebouwd:

Magix: De bron van plaatjes ....

De drie tabbladen zijn CD-Rom (A), Mijn Projecten (B) en Randen (C).

A. CD-Rom; Hiermee kunnen we de computer doorzoeken en bestanden slepen naar de storyline.

B. Mijn Projecten; eerder opgeslagen albums vind je hier ("menus" of ook wel "albums" genoemd).

C. Randen; Rondom foto's kun je aardige randjes laten zetten, best leuk. Je sleept een randje gewoon naar de foto op de storyline.

De knop "D" brengt je een directory (folder) terug, b.v. van C:\A\B\C\ naar C:\A\B\. Als je van diskdrive wenst te wisselen, blijf dan op deze knop klikken tot een rijtje met drive letters verschijnt. Kies dan de gewenste drive.

"E" is slechts een afbeelding die aangeeft dat de tekst hierna aangeeft waar je ergens bent op de disks van jouw computer.

Je kunt nu beginnen met het vullen van de storyline. Gewoon door afbeeldingen vanuit het blauwe deel naar de storyline te slepen. En vergeet niet: er kunnen maar 99 foto's in een album!!!

De volgorde waarin je de foto's op de storyline sleurt, bepaald de volgorde waarmee ze op deze storyline komen te staan. Met "drag and drop" (Sluer en Pleur) kun je de positie van de foto's op deze storyline veranderen. Let echter wel op! Je kunt alleen maar foto's verplaatsen binnen het zichtbare deel van het venster! Je moet een foto, als deze naar een niet zichtbaar deel moet verplaatst worden, eerst aan het einde van het scherm zetten. Dan vervolgens de storyline een stukje verschuiven, de foto weer op pakken enz.

Tip: Je kunt ook foto's direct vanuit de Windows Verkenner sleuren en pleuren naar de storyline.

 

Transities toevoegen

Naast ieder foto's op de storyline, zie je een AB knop: Magic: Transities knopje

Als je op het kleine witte driehokje klikt (rechts, onderin het knopje), dan verschijnt er een menu met de opties: knippen (verwijder plaatje), Crossfade, Thru Black, 3D Blend, 3D Swing, etc etc.

Magix: een hoop toffe transities ....

Speel een beetje met de verschillende effecten om een idee te krijgen wat er allemaal moeglijk is. Bij het programma wordt ook een demo bestand geleverd. Bekijk deze eens! Je zult zien dat er wonderbaarlijke zaken gedaan kunnen worden met dit programma!

Je kunt ook een ruwe "preview" bekijken door in de witte balk, boven de foto te klikken, ergens in het midden van de foto (zei afbeelding hieronder).

Magix: Plaats de "cursor"

Klik nu op de PLAY knop (Magic: PLAY) om een preview te zien.

Tip: Als je een bepaald effect naar ALLE foto's wilt kopieren, kies dan uit het transitie menu de optie "Kopieer naar alles".

Afspeelduur van een foto

Dit gaat relatief eenvoudig. Onder een foto zie je de afspeelduur van een foto. In bovenstaand voorbeeld: 00:10:00, dus 10 seconden. Klik op deze waarde en de volgende popup verschijnt waar je de nieuwe waarde kunt instellen.

Magix: Afspeelduur van een foto instellen

Tip: Hier zie je de "Op alles toepassen" knop. Dit kopieert de ingestelde waarde naar ALLE foto's.

Het volgende album

Nadat je het eerste album (of menu, net welke term je wenst te gebruiken) klaar hebt, dan kun een volgende album gaan maken door op de MENU knop te klikken en daar de optie "Nieuwe Diashow" te kiezen. Of korter: druk de toets-combinatie CTRL + N.

Herhaal de stappen zoals bij het eerste menu (Door HIER te klikken spring je weer terug naar het begin van deze tekst).

 

menu's maken

Als je met alle albums klaar bent, wordt het tijd om een navigatie menu te maken. Magix Foto's op CD & DVD biedt hier weer grote flexibiliteit.

Klik op de tab "MAKE DISC" helemaal boven in het scherm, in de hoek rechts. Een soort gelijk beeld wordt zichtbaar:

Magix: Disk maken

De rode pijlen geven het volgende aan (linksboven beginnend, met de klok mee):

 • Afstandsbediening;
  Hier kun je jouw productie afspelen en besturen (preview) zoals dit op de TV zou gebeuren.

 • Preview Venster;
  Laat je zien hoe het menu er uit gaat zien.
  - Merk de kleine "folder" links onder, naast de preview. Door hier op te klikken, kun je een eigen achtergrond kiezen op basis van een afbeelding van jezelf.
  - Merk ook de transparante "Navigation" knop op, rechts boven naast de preview. Deze knop is eigenlijk best belangrijk. Als je hier namelijk op klikt, krijg je een een soort navigatie "boom" te zien. Te weten de volgorde waarmee de verschillende albums gepresenteerd worden:

  Magix: Navigatie boom

  Binnen deze navigatie boom kun je de individuele albums verschuiven.
  Merk op
  : je kunt alleen de ALBUMS verplaatsen, dus niet de individuele foto's, dat doe je immers in de storyline!

 • Jukebox CD branden;
  Maakt een CD, zonder alle effecten, maar erg goed bruikbaar bij weergave op een PC. In principe dus een PC CDRom met jouw foto's.

 • CD Branden;
  3 keer raden wat dit zou kunnen doen ... hier starten we het brandt proces. Maak je niet ongerust, het programma gaat niet meteen de CD beschrijven. Eerst zullen er nog een groot aantal vragen gesteldt worden.

 • DVD Menu sjablonen;
  Hier staan een aantal voorgedefinieerde Layouts, Text-type (font etc.), soort Rand, Achtergrond, en Compositie van de menu pagina.

 

Test eerst jouw productie

Om jouw creatie eerst te testen, gebruik je gewoon de knopjes op de afstandsbediening links. Gebruik PLAY om de show te starten ... of druk op de SPATIEBALK van het toetsenbord.

Branden naar CD of DVD

Druk gewoon op de ENTER toets van het toetsenbord van jouw PC, of klik op "CD Branden" knop (zoals we al eerder aangaven). Als je de "NAVIGATION" knop gebruikt hebt, dan kan het zijn dat de "CD Branden" knop niet zichtbaar is, klik dan nog eens op "NAVIGATION" waardoor de "CD Branden" knop weer zichtbaar wordt.

Na het klikken op "CD Branden" verschijnt het volgende venster:

Magix: we gaan een CD bakken

A en B laat je zien welke CD of DVD brander je hebt en hoe snel de CD gebakken gaat worden. B geeft daarbij de snelheid aan. Als er nog geen lege CD of DVD in de brander zit, kan deze waarde (ook de maximaal te kiezen waarde) niet correct zijn voor jouw brander.

De knop C geeft informatie weer over een lege disc die in de CD/DVD-brander zit.

Het formaat (VideoCD, Super VideoCD, etc) kan bij D gekozen wordn, hierbij biedt de knop E toegang tot een venster met gedetailleerde instellingen van de MPEG encoder (voor gevorderde gebruikers). Hier kun je ook instellen of het een PAL (Europa) of NTSC (Amerika) CD moet gaan worden (klik op knop E en vervolgens op "Geavanceerd") - vergeet NIET dit te controleren!

Tip: Voor SUPER VIDEO CD - Open deze ENCODER OPTIES (knop E) in klik in het opkomende venster op de knop "Geavanceerd". Controleer daar of de optie DEINTERLACE aangevinkt is.

De rode knop F start het werkelijke branden. Nadat je op deze knop hebt geklikt, kan het even duren voor de brander ECHT gaat branden. Het programma moet namelijk eerst de "film" opbouwen. Op langzamere PC's kan dit best even duren.

 

 

 


Je bent nu al op de nederlandstalige pagina's Click here to switch to the English pages
Hulp & OverWelkom ... !!GastenboekHulp voor WeetHetWoordenlijst ...Zoeken op het InternetZoeken in WeetHetBeschikbare downloadsNieuws & UpdatesStatistiekenAansprakelijkheidAdverterenDoe mee !!!Vermeldingen/AwardsOver WeetHet ...Hansie goes USAWaar is Hansie?Eerste maandenNieuw thuisUitgaanPuck goes USAMijn nieuwe autoSnapshots PuckRandom snapshotsEindelijk LENTE!Lekkere warme zomerEerste familie bezoekCD's en DVD'sMuziekAudio-DVD naar MP3Muziek CD naar MP3Muziek CD naar WAVKopieer Muziek CDEigen Muziek CDMuziek uit het InternetMP3 Volume aanpassenNero Burning RomBIN/CUE brandenBIN naar ISOComputer CDRomISO brandenFoto VCDFoto SVCDNero vs Nero ExpressNRG naar ISOSVCD brandenSVCD met menuVCD brandenVCD met menuDVD FilmsWat zijn Regiocodes?Wat is MacroVision?Video formatenDIKO: 3 films - 1 DVDHoe werkt een CD?Zelf CDs brandenZelf een DVD makenBIN naar ISONRG naar ISODisk catalogus makenComputer UitlegHoe werkt een CD?Netiquette: E-MailWat is DivX?Wat is MP3?Wat is RAID?Wat is USB?Wat zijn PAR files?Wireless LAN introPC naar TV kabelsXP sneller startenOpstart van USB penFireWire verbind 2 PC'sFoto FormatenGrafisch / Foto'sPhotoshopFoto FormatenSnelle auto3D knoppenBliksem tekenenFotos op CDPictureToTVVideoCD met NeroSVCD met NeroMagix Fotos op CDDVD PictureShowFoto FormatenFoto FormatenGSM / PDAsCompaq iPAQAccu vervangenSeriele craddle op USBGarmin eTrex kabelGarmin eTrex stekkerRonde Garmin stekkerPalmPilotAan Ericsson GSMGarmin eTrex GPSMobiele telefonieEricsson MelodietjesMusicBoxRingtonesMasterA edit SIMSMSC nummersConnector pinoutsHardware & HacksCPU OverklokkenAlgemeenAMD CPU codesAMD Slot-AAMD Socket-ASmartcards Progr.MillenniumAlactel HackLCD display aan PCNetwerk kabelsOpstart van USB penPC naar TV kabelsPromise Ultra -> RAIDSoundblaster MIDIWeerstand kleurenFireWire NetwerkInternetNetwerk algemeenDHCP instellenWin95/98/ME ClientWin2000/XP ClientMac OS 7/8 ClientMac OS X ClientBekende IP-poortenDNS adressenNetwerk kabelsWireless LAN IntroFireWire NetwerkInbel verbindingTCP/IP optimaal Win9xPubliek IP adres?ADSL / MxStreamADSL AlgemeenHoe werkt ADSL?DNS adressenMXStreamInstallerenAnaloog EthernetISDN EthernetRouters en MXStreamSMC 7404 WBRA/BeTech ModemRoutereTech RouterSitecom 4S routerVigor 2200E routerProblemen oplossenAlcatel HackHack het modemPassword CalculatorDoel v.d. lampjesProblemen oplossenFirmware upgradeDNS adressenBekende IP-poortenPoorten mappenAutoPortMappingInternet delenMogelijkhedenWinRoute (software)Netwerk Win95/98/MENetwerk Win2000/XPNetwerk Mac OS 7/8Netwerk Mac OS XBekende IP-poortenWireless LAN IntroNetwerk kabelsRoutersSMC 7404 WBRA/BeTech ModemRoutereTech RouterSitecom 4S routerVigor 2200E routerInternet via SatellietHoe werkt het?Korte intro ...Overzicht variantenStandaardBySky methode2-Weg InternetKaart installerenWelke Satellietkaart?PC eisenHarmonic CyberstreamPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnotrend PCLineEOL problemenNieuwe driversSchotel plaatsen (Astra)Schotel formaat?EON ChecklistTransponders EOLRamdisk voor FazztEigen webpaginaNavigatie oplossingenInzicht en oplossingenApyCom apPopupMenuD.Binard PopupMenuPopupMenu generatorPopupMenu platTips en TruuksE-Mail linkE-Mail FORMFavorieten ToevoegenWebpagina ikoon'Pagina Terug' linkSpringen binnen paginaOntsnap aan framesGebruik frametitelStuur framesAutomatisch doorsturenHet 100% probleemAndere link kleurTekst in de statusbalkAchtergrond vastzettenTekst over plaatjesBrowser veilige kleurenHet .htaccess bestandBijzondere tekensWaar downloadenIRC met mIRCInstalleren mIRCDownload films enzoVragen (FAQ)Films uit het InternetFilm kwaliteitWat zijn PAR files?LeechGuyLeechGuy editoreMuleWinMXE-MailNetiquetteCitaat van de dagOverigenHack Arescom NetDSLWireless LAN IntroFireWire NetwerkBekende IP-poortenWat is mijn IP adres?Zoeken (WeetHet)Zoeken (Internet)WeetHet DownloadsEen paar goede websitesDNS adressenMicroControllersBasic Stamp IIStarten met de BS2Assembleren v.d. kitVolledig schemaAansluiten aan de PCBS2 aan 44780 LCD44780 LCD foto'sBS2 aan M50530 LCDM50530 LCD Foto'sZelfbouw BS2Smartcards/SIMProgrammer Softw.CardMasterInfinityUSBMasterBurnerMilleniumKaart soortenGSM SIM bewerkenWeerstand kleurenMuziek / AudioMuziek van InternetIntroductieLeechGuyLeechGuy editorWinMXeMuleM.b.v. mIRCBIN/CUE brandenBIN naar ISOAudio-DVD naar MP3Hoe werkt een CD?Kopieer muziek CDEigen muziek CDWat is MP3?Muziek CD naar MP3MP3 CD v. Yamakawa?MP3 Volume aanpassenMuziek CD naar WAVSB MIDI interfaceAC3 naar WAV/MP3ProgrammerenBorland DelphiHansie zijn Delphi ToolsAYeah!CatalogCitaat van de dagPopupMenu generatorOverzicht ASCII tekensSatelliet (TV & GPS)Satelliet TelevisieSatelliet TV op de PCTV ontvangst op de PCPC eisenNieuwe driversPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnoTrend PCLinePVA file naar MPEG2DirecTV TiVoAfstandsbedieningDirecTiVo naar O6.21: Intro & Images2: TiVo disk in PC3: Installeer OS6.24: Eerste start van OS6.25: SuperPatch & Meer6: Films naar PCTyTools - Films naar PCOud: DirecTiVo naar OS4Oud: Sleeper HackSmartcardsProgrammer Softw.CardMasterInfinityUSBMasterBurnerMilleniumKaart soortenWat is DiSEqC?Schotel plaatsen (Astra)Schotel formaatSRT8000 firmwareGPS NavigatieGarmin eTrexDiagnose modeSeriele aansluitingAan de iPAQ 36/38xxAan een PalmPilotDe eTrex stekkerDe ronde stekkerHoe werkt GPS?Wat is GeoCaching?Internet via SatellietHoe werkt het?Korte intro ...Overzicht variantenStandaardBySky methode2-Weg InternetKaart installerenWelke Satellietkaart?PC eisenHarmonic CyberstreamPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnotrend PCLineEOL problemenNieuwe driversSchotel plaatsen (Astra)Schotel formaat?EON ChecklistTransponders EOLRamdisk voor FazztVideoVideo gids - begin hierIntroductieGSpot: AVI InfoDIKO: 3 films - 1 DVDDownload kwaliteitVideo AlgemeenWat is DivX?Video formatenOpname TypesWelke AVI codecs?Intro K(S)VCD/KDVDDVD+RW ProblemenOver bitratesVideoServer pluginWat zijn Regiocodes?Wat is MacroVision?RippenAudio-DVD naar MP3Foto FormatenAVI naar MPEGGSpot: AVI InfoDIKO: 3 films - 1 DVDAVI naar DVD/(S)VCDZonder ondertitelsD.I.K.O.MainConcept (S)VCDNero Vision Express 2TMPGEnc (S)VCDTMPGEnc K(S)VCDTMPGEnc met AC3Met OndertitelsD.I.K.O.MainConcept (S)VCDNero Vision Express 2TMPGEnc (S)VCDTMPGEnc K(S)VCDTMPGEnc met AC3CD Branden NeroVCD brandenVCD met menuSVCD brandenSVCD met menuBIN/CUE brandenDVD SpelersCompatibiliteitDVD toevoegenDVD+RW ProblemenIntro K(S)VCD/KDVDVideo ToolsBitrate CalculatorDVD RippenGSpot: AVI InfoFlaskMPEG en CCEVideoServer pluginDVD naar DivXIntroductieBitrates berekenenRippenDVDx en SmartRipperDVDx instellingenFlaskMPEG methode 1FlaskMPEG methode 2FlaskMPEG methode 3DVD naar (S)VCDIntroductieBitrates berekenenRippenDVDx en SmartRipperDVDx instellingenFlaskMPEG 0.6 en CCEDVDx en Video ServerDivX naar (S)VCDDVD naar DVDDVD2OneDVDShrinkDVD+RW ProblemenTMPGEnc & CoDIKO: 3 films - 1 DVDFilm Knip & PlakGSpot: AVI InfoSamenvoegenMPEG1 en MPEG2Met TMPGEncWomble MPEG2VCRAVI met VirtualDubKnippenMPEG1 en MPEG2Met TMPGEncWomble MPEG2VCREasy Video SplitterAVI en DIVXAVI met VirtualDubEasy Video SplitterFilms van InternetIntroductieLeechGuyLeechGuy editoreMuleWinMXM.b.v. mIRCWat zijn PAR files?BIN/CUE brandenBIN naar ISOFoto's op CDPictureToTVVideoCD met NeroSVCD met NeroMagix Fotos op CDDVD PictureShowOndertitels RippenVobsub: snel en simpel!SubRip (OCR)SynchroniserenOndertitels weergaveWeergave met VobsubSynchroniserenMaak een MicroDVDPC aan de TVPC naar TV kabelsATI softwarenVidia softwareTiVo - Harddisk VCRTiVo Serie 1Wat is een TiVo?TiVo openmakenSeriele toegangDebug Mode toegangLinux Bash shellInstellen van de klokInbellen uitzettenDirecTV TiVoAfstandsbedieningDirecTiVo naar O6.21: Intro & Images2: TiVo disk in PC3: Installeer OS6.24: Eerste start van OS6.25: SuperPatch & Meer6: Films naar PCTyTools - Films naar PCOud: DirecTiVo naar OS4Oud: Sleeper HackYamakawa 713/715IntroductieVeel gestelde vragenDe AfstandsbedieningGeheime codesRegiocode instellenRegiovrij zettenMacroVision uitStandaard-InstellingenWelke DVDRom driveFirmware versieVerander firmwareDownload firmwareAnder achtergrondMP3 CD makenM.U.F.Y. MP3 CD'sHulpForumZoeken (WeetHet)Zoeken (Internet)NieuwsWoordenlijst ...DownloadsLinksStatistiekenAdverterenDoe mee !!!Gastenboek

Liquid Web Fully Managed Web Hosting